Subscribe to our mailing list

* indicates required

Terms & Conditions

1. De verkoper:

De webwinkel oepsie.net is eigendom van  Valerie Vandermeulen met maatschappelijke zetel te Piringenstraat 8, 3700 Tongeren. tel. +32 (0)486358681. - BTW nummer: BE 0501.940.455

2. Algemeen:

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

3. Prijzen:

De prijzen vermeld op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle prijzen op de site zijn in EURO en inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Oepsie.net houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

4. Verzendingskosten:

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de omvang van de verzending. De prijs die berekend wordt en op uw scherm verschijnt is bindend en onbetwistbaar.  Transportkosten van pakjes binnen België  worden door Oepsie vastgesteld op 5,50 euro, voor Nederland op 7,5 euro, voor andere Europese landen hanteren wij de gebruikelijke Taxipost International tarieven.  De transportkosten worden deels aangerekend aan de klant en deels door Oepsie gedragen. Cadeaubons worden gratis verstuurd in België en Nederland of kunnen via mail verstuurd worden.

5. Bestelling:

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

6. Betaling:

 Je bestelling wordt acht dagen gereserveerd. Hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht.  Betaling kan ook  d.m.v. een tegoed- of cadeaubon met vermelding van de code en het bedrag in het daarvoor voorziene vakje.

7. Levering:

We streven ernaar een bestelling binnen 2 werkdagen te versturen na ontvangst van betaling & te verzenden naar het opgegeven leveradres. Wij verzenden onze pakjes via Bpost & Taxipost.

8. Verzakingsrecht - retourneren:

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongedragen zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Dit geldt niet op artikels op bestelling en maatwerk.

9. Risico van verzending:

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

10. Beschrijvingen en foto's

Oepsie levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Oepsie de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Oepsie kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaan uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken van het origineel product. De instelling en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hier een rol bij spelen.

×
×
×
×
×
×
×